Věšte fotky bez vrtání: 10 důvodů, proč si pořídit samolepicí rámečky

25.07.2023 / 5 minuty čtení

Přemýšlíte, jak vyzdobit svůj domov a dodat mu útulnou atmosféru? Nechce se vám utrácet za nákladné a neosobní dekorace? Máme pro vás tip! Postačí pár oblíbených fotek a naše samolepicí rámečky. Ty si totiž zamilujete hned z deseti důvodů!

1. Nepotřebujete kladivo ani vrtačku

Bydlíte v nájmu nebo máte čerstvě vymalované stěny a chcete se vyhnout jejich ničení? Bojíte se, že se zatloukání hřebíků neobejde bez vydrolené omítky nebo jiných nehod? Zapomeňte na klasické fotorámečky. S těmi našimi totiž fotky na zeď jednoduše nalepíte!

Naše rámečky jsou opatřeny speciální samolepicí páskou. Její vlastnosti jsme dlouho testovali, měnili a vylepšovali. Díky tomu páska udrží naše rámečky na stěně jako přibité. Při jejich sundávání však nedojde k poškození omítky.

2. Můžete je opakovaně přelepovat

Při zdokonalování vlastností pásky jsme mysleli také na to, že vás umístění fotek na nějakém místě může po čase omrzet nebo že budete svou kolekci vzpomínek rozšiřovat. Právě z toho důvodu je možné naše rámečky několikrát odlepit a přelepit jinam.

Vlastnosti pásky oceníte také ve chvíli, kdy se vám rámeček nepodaří nalepit rovně hned na poprvé. Jednoduše jej sundáte a znova nalepíte tolikrát, dokud nebudete úplně spokojeni.

3. Nemusíte se zdržovat s vyvoláváním fotek

Když si koupíte nějaký hezký fotorámeček, často skončí v šuplíku. Proč? Protože si už nenajdete dostatek času na vyvolání nějaké fotografie a jeho následné pověšení. S našimi rámečky vám však tento krok úplně odpadá. My totiž vybranou fotku vyvoláme a zarámujeme za vás. Domů vám tak dorazí hotová dekorace, kterou už jen stačí nalepit.

4. Vše vyřídíte na pár kliknutí

Na objednání rámečků nepotřebujete víc než pár minut a postačí vám k tomu mobil nebo počítač. Do naší online aplikace nahrajete své oblíbené vzpomínky, vyberete si černý nebo bílý rámeček a ideální ořez a my už věci dáme do pohybu. Na vaší objednávce začneme ihned pracovat a do 24 hodin jsou rámečky připraveny k odeslání.

5. Rámečky drží téměř všude

Naše samolepicí rámečky můžete nalepit na nejrůznější druhy povrchů. Vhodná je hladká omítka, ale také drsnější štuk, tapety nebo dřevo. Naše páska si zkrátka rozumí s každou stěnou. Vždy je ale důležité dbát na to, aby byla čistá a suchá. Mastné, popraskané nebo vlhké zdi nejsou pro samolepicí rámečky vyhovující.

6. Získáte nadčasový a stylový design

Jednoduché černé, nebo bílé provedení zajistí, že rámečky nezestárnou. Ať se proto trendy v bytovém designu ubírají jakýmkoliv směrem, s námi bude váš interiér stále módní. Rámečky mají rozměr 21 x 21 cm, a tak nezaberou příliš místa a dají se dále kombinovat mezi sebou.

Minimalistický design doplní tradiční, ale také moderní domácnost. Jednoduché barvy a čtvercový tvar se propojí s jakýmkoliv stylovým laděním místnosti a nechají vyniknout vaše oblíbené vzpomínky.

7. Můžete být kreativní

Barvy a tvar samolepicích rámečků otevírají bránu tvořivosti! Je jen na vás, zda na stěnu pověsíte pouze jednu fotku nebo jich nakombinujete více. Můžete je věšet do řady, do mřížky jako na Instagramu nebo podle vlastních představ. Je také možné kombinovat obě barvy rámečků.

Omezit se nenechte ani při výběru fotek. Pokud za sebou už pár let nemáte žádnou dovolenou, ale krása moře nebo přírody vám chybí, zarámujte si fotky z internetu. Krásné záběry přírody na vás budou pozitivně působit a brzo si tyto umělecké snímky můžete nahradit těmi vlastními.

8. Fotky budou držet na svém místě. Rovně a symetricky!

K upevnění našich rámečků nepotřebujete kladivo ani hřebíky. Už totiž víte, že je na stěnu stačí přilepit. To, že se naše rámečky lepí, přináší však ještě jeden velký benefit: fotky se na zdi nepohnou ani o centimetr!

Vaše nástěnná galerie si zachová takovou podobu, jakou vytvoříte. Žádný průvan, pohyb nebo provoz v bytě s rámečky nepohnou. To jistě potěší všechny, kteří mají rádi symetrii a preciznost.

9. Doručujeme do 48 hodin

Jakmile si u nás vytvoříte objednávku, okamžitě se pustíme do její realizace. Vyvolání a zarámování fotografií nám běžně zabere 24 hodin. Hned poté předáváme objednávku dopravci. Vaše samolepicí rámečky s oblíbenými vzpomínkami můžete proto očekávat do 48 hodin od chvíle, co si vytvoříte objednávku v naší aplikaci.

10. Domov vyzdobíte levně a stylově

Jeden rámeček a tolik benefitů! Bude mě to stát hodně? Ani náhodou! Cena jednoho rámečku s vyvolanou fotografií je 199 Kč. Pravidelně pro vás navíc připravujeme také slevové akce. Pokud nakonec přece jen nebudete s čímkoliv spokojení, stačí se do 30 dnů spojit se zákaznickou linkou a zažádat o vrácení peněz.

Sdílet článek

Máme pro Vás 10% slevu

Přidejte se k odběru našich novinek a ihned Vám zašleme kód na 10% slevu na svou první objednávku!

Vložením e-mailu souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů