Samolepicí fotorámečky: Už žádné hřebíky a díry ve stěnách!

13.04.2023 / 5 minuty čtení

Zarámovat si své vzpomínky je skvělým rozhodnutím. Když však dojde na jejich věšení, může to s sebou přinést hned několik komplikací. Se samolepicími rámečky ale vše půjde hladce. Na zeď je totiž připevníte i bez kladívka a hřebíků!

Speciální páska a jedinečná technologie

Za revolučním způsobem věšení fotek stojí speciálně vyvinutá páska, která ke zdi jednoduše přilne a rámeček udrží na svém místě bez jediného hřebíku.

Nelíbí se vám místo, kam jste fotku umístili? Jednoduše ji přelepte! Páska zvládne několik přesunů a na zdi za sebou nezanechá žádné stopy, jako je tomu v případě klasické oboustranné lepicí pásky. Galerii oblíbených fotek tak můžete neustále rozšiřovat a měnit její tvar podle potřeby.

Zarámované fotky v pár krocích

Že nemáte žádné vyvolané fotky, které byste do rámečků mohli dát? Žádné nepotřebujete! My se o jejich vyvolání postaráme a k vám domů dorazí již zarámované a připravené k nalepení na zeď.

V jednoduchých pár krocích si vyberete vaše oblíbené fotky, zvolíte bílou nebo černou variantu rámečku a my pro vás vše nachystáme. Celý proces tak vyřešíte pohodlně na jednom místě a zvládnete to za pár minut.

Expresní dodání 

Protože víme, že se na své fotky těšíte, nenecháme vás dlouho čekat. Rámečky odešleme do 24 hodin od vaší objednávky. Už za dva dny se tak vaše domácnost stane místem, kde se setkají ty nejhezčí vzpomínky vašeho života.

8 důvodů, proč se rozhodnout pro samolepicí rámečky

Samolepicí rámy na fotografie s sebou přináší celou řadu výhod. Abychom vám usnadnili rozhodování, připravili jsme pro vás hned sedm důvodů, proč by u vás doma rozhodně neměly chybět.

  1. Nepoškodíte stěny. Hlavní předností našich rámů je, že pro jejich uchycení na stěnu nic nepotřebujete. Stačí je pouze přilepit. Pokud se navíc rozhodnete nějakou z fotek přemístit, ve zdi po ní nezůstanou nevzhledné díry nebo hřebíky. 
  2. Fotografie můžete libovolně přemísťovat. Nejste s rozmístěním fotografií spokojení? Nepodařilo se vám je pověsit rovně? Líbila by se vám nějaká z fotek nakonec spíš v ložnici? Pak rámečky jednoduše sundejte a přelepte je jinam. 
  3. Věšení bez rámusu. Ať už se rozhodnete do zvelebování domácnosti pustit kdykoliv, nemusíte si dělat starost s rušením sousedů. K zavěšení totiž nepotřebujete zatloukat jediný hřebík.
  4. Neporušíte nájemní smlouvu. Máte zakázáno v bytě cokoliv vrtat a s věšením fotek jste se již nadobro rozloučili? Pak otevřete galerii telefonu a několik oblíbených fotografií si s klidem vyberte. Naše rámečky po sobě totiž nezanechají jedinou stopu.
  5. Nepotřebujete kladivo ani hřebík. Není potřeba vlastnit arzenál nářadí. Vše, co potřebujete, jsou pouze naše rámečky s fotkami.
  6. Rámečky k sobě ladí. Chcete svou galerii postupně rozšiřovat? Se samolepicími rámečky máte jistotu, že je seženete vždy a jejich vzhled se nemění. Vaše galerie se tak může postupně rozrůstat a všechny fotky budou skvěle ladit.
  7. Fotku upevníte na jakoukoliv stěnu. Ať bydlíte v panelovém nebo cihlovém domě, rámeček upevníte kamkoliv. Výjimkou jsou pouze mokré stěny.
  8. Vyhnete se nehodám. Nevíte, kudy přesně vaší stěnou vedou elektrické kabely? S námi to vědět nemusíte. Se samolepicími rámečky totiž pojistky nevyhodíte.

Designově uchované vzpomínky za dostupnou cenu

Každý domov si zaslouží zútulnit a proteplit. Ani sebevíc doplňků však nestačí, pokud z dekorování vynecháte stěny. 

Se samolepicími rámečky je výzdoba domácnosti velmi snadná. Díky nim si totiž můžete vytvořit větší či menší galerii vzpomínek, která vás v myšlenkách přenese zpět do oblíbených míst a momentů. Tyto vzpomínky pak můžete pravidelně rozšiřovat a doplňovat. Příznivá cena totiž promění vyvolávání fotografií ve váš nový koníček. 

Unikátní páska umožní rámečky kdykoliv sundat a změnit jejich polohu nebo rozmístění. Fotky tak můžete libovolně přesouvat, dokud nebudete naprosto spokojení. Lepení je navíc tak snadné, že vám s ním mohou pomoci i děti, a tak se dekorování domácnosti stane zábavou pro celou rodinu.

Nejkrásnější momenty stále na očích

Mimořádné události i obyčejné odpoledne s přáteli – jakýkoliv moment se může stát vaší oblíbenou vzpomínkou. Nenechte ji proto vyblednout v galerii svého telefonu a mějte ji stále na očích. Díky samolepicím rámečkům je to jednodušší než kdy dřív. Vyberte si oblíbené fotky, nahrajte je a my už je pro vás proměníme v jedinečnou dekoraci.

Sdílet článek

Máme pro Vás 10% slevu

Přidejte se k odběru našich novinek a ihned Vám zašleme kód na 10% slevu na svou první objednávku!

Vložením e-mailu souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů