Dárek ke Dni matek, který vyjádří vaši lásku a oživí společné vzpomínky

02.05.2023 / 4 minuty čtení

Den matek pomalu klepe na dveře a mnozí z nás hledají dokonalý dárek. Zarámovaná fotografie je však pravděpodobně tím nejlepším řešením. Na rozdíl od sériově vyráběných dárkových předmětů je totiž osobním dárkem, který dokáže zachytit podstatu naší oblíbené vzpomínky.

O maminkách se říká, že mohou zaujmout místo kohokoliv jiného. Jejich místo však nemůže zaujmout nikdo jiný. Vyjadřovat jim lásku a uznání bychom měli pravidelně. Na den matek je však dobré přijít ještě s něčím navíc – dokonalým dárkem od srdce, který naši lásku zhmotní. A kolik si na takový dárek připravit peněz? Postačí 199 Kč!

Najděte oblíbenou fotku s maminkou

Vše, co potřebujete, je fotka s maminkou v digitální podobě. Otevřete proto svou galerii telefonu a vyberte snímek, který máte rádi a vystihuje váš vztah. Pokud si nemůžete vybrat, klidně zvolte fotek více. Naše minimalistické rámečky totiž vypadají skvěle i v řadě vedle sebe, pod sebou nebo v mřížce.

Vyberte si barvu rámečku

Výběr mezi bílým a černým rámečkem zajistí, že fotku přizpůsobíte jakémukoliv interiéru. Bílý rámeček působí jemně, černý zase dokáže vytvořit příjemný kontrast a fotografii zvýraznit. Jednoduché barvy a čtvercový tvar dělají z našich rámečků svěží moderní dekoraci.

Dokonalý dárek můžete mít doma už za 48 hodin

Nahrání fotek i vybrání rámečku nezabere víc než pár minut. Abyste nemuseli na dárek dlouho čekat, dáváme si záležet také na rychlém doručení! Výroba trvá pouhých 24 hodin. Hned poté předáme vaši objednávku dopravci a vy máte jistotu, že dárek dorazí včas.

Ušetřete maminčiny stěny od hřebíků

Máte strach, že maminka rámeček schová a nikdy se neodhodlá k jeho pověšení? Bez obav! K upevnění našeho samolepicího rámečku nebude potřebovat hřebík ani kladivo. Na stěnu ho jednoduše nalepí! A když se jí to nepodaří úplně rovně? Nevadí! Rámeček stačí ze stěny odlepit a přilepit znova. Díky samolepicím rámečkům tak můžete vytvořit dokonalou galerii bez poškození stěny nebo jiných potíží.

Naše rámečky jsou opatřeny vysoce kvalitní lepicí páskou. Ta zajišťuje, že zůstanou bezpečně na svém místě, a přitom je lze odstranit, aniž by zanechaly stopy nebo poškodily stěny. Dárek, který věnujete, tak udělá pouze radost a žádný nepořádek.

Odstartujte novou tradici

Pamatujte, že u jedné fotky to nikdy neskončí. Odlehčený design rámečků totiž otevírá dveře k vytvoření celé galerie fotek. Ta se pak stane nejen milou dekorací, ale také místem, které oživí ty nejhezčí vzpomínky. Tím se pak vyřeší i váš každoroční hon za hezkým dárkem ke Dni matek. Jednoduše totiž můžete maminčinu galerii každoročně rozšiřovat o nový snímek

Jak si objednat samolepicí rámeček s fotkou

Den matek je tady za pár dnů. Pořídit ale tento originální dárek stále stíháte. A my vám ještě jednou shrneme, jak na to:

  1. vyberte si v galerii telefonu fotku nebo fotky, které chcete zarámovat
  2. nahrajte fotky do naší aplikace
  3. vyberte si barvu rámečku
  4. dejte nám 24 hodin na výrobu
  5. vyčkejte, než kurýr rámečky doručí
  6. vytáhněte zarámované fotografie a nalepte je na zeď
  7. kombinujte a přelepujte podle potřeby

Udělejte si letošní Den matek výjimečný díky zarámované fotografii. S našimi samolepicími rámečky můžete své mamince vytvořit krásný koutek drahých vzpomínek, a to bez jediného zásahu do stěny. Ukažte mamince, jak moc pro vás znamená, dárkem, který jí bude denně připomínat vaši lásku.

Sdílet článek

Máme pro Vás 10% slevu

Přidejte se k odběru našich novinek a ihned Vám zašleme kód na 10% slevu na svou první objednávku!

Vložením e-mailu souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů